FAQ

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je bij Bamor iets besteld hebt, is de levertijd iets anders dan je wellicht gewend bent. Doordat onze producten rechtstreeks vanuit onze leveranciers worden opgestuurd, kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten. Hierdoor is het mogelijk onze producten zo scherp te prijzen.

De gemiddelde levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen (Ma-Vrij, met uitzondering van feestdagen)

Hoe kan in de status van mijn bestelling volgen?

Je kunt via de track and trace die per mail verstuurd wordt de bestelling volgen. Let op! Het duurt soms 1-2 dagen voor een update.

Versturen jullie ook naar Nederland of België?

Ja, wij versturen naar alle landen in Europa.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?

Door de enorme interesse in onze producten kan het zijn dat je product iets later binnen komt dan verwacht. Wij hopen op je begrip. Mocht deze periode verstreken zijn en heb je nog steeds niks ontvangen, stuur dan even een mailtje naar support@bamor.nl  We zullen dan voor je uitzoeken wat er aan de hand is met je pakketje.

Ik wil mijn bestelling ruilen/retourneren, hoe doe ik dit?

Om een retour te sturen neem je gewoon contact op met onze klantenservice via support@bamor.nl. Zet daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en de reden van retourneren. Wij zullen je dan het retouradres verstrekken en de retour bevestigen. Nadat dat is gebeurd, kan je het product naar ons sturen via een koerier naar keuze.

Wat zijn de kosten van retouren?

Retourneren bij ons is helaas voor eigen rekening. De kosten zullen dan ook afhangen van de koerier. Raadpleeg de website van de desbetreffende koerier waarmee jij wilt verzenden voor meer informatie over de prijzen.

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van mijn product(en)?

Er is altijd een retourtermijn van 30 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangen heeft. Er zitten echter voorwaarde aan het retourneren

Je kan het artikel alleen retourneren als:

● Het retourtermijn nog niet verstreken is;

● Het product in de originele verpakking zit en alle labels er nog aan zitten;

● Het product nog niet gebruikt is.
Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

We accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, Creditcard en Klarna. Als je niet zeker weet of je betaalmethode is geaccepteerd, volg je de stappen op de betalingspagina om vervolgens alle mogelijke opties te bekijken.

Alle transacties lopen via beveiligde en betrouwbare betalingssystemen en zijn dus 100% veilig.

Wat als ik geen bevestigingsmail van mijn bestelling heb ontvangen?

Dat is niet de bedoeling, kijk in eerste instantie even in je spambox het kan zijn dat de mail hierin beland is. Mocht dit niet zo zijn stuur dan een mailtje met je volledige naam en e-mail naar support@bamor.nl. We helpen je snel verder.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je jouw bestelling annuleren om welke reden dan ook? Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar support@bamor.nl Vermeld daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en graag ook de reden waarom je de bestelling zou willen annuleren.